حاشیه‌های شهر تبریز این روزها شاهد فعالیت گروه «شهید عزیز زاده» است؛ جایی که جنس دیگری از فعالیت جهادی پزشکان و دندان‌پزشکان به نمایش گذاشته‌شده است.

اردوی جهادی پزشکی و دندان‌پزشکی به همت گروه «شهید عزیز زاده» بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در آخرین روزهای آذرماه در منطقه باغ معروف تبریز برگزار شد.
در این اردوی جهادی ۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز شامل رشته‌های عمومی، تخصصی و فوق تخصصی پزشکی و دندان‌پزشکی به ارائه خدمات ازجمله تشخیص، ترمیم، کشیدن دندان، جراحی فک و صورت، ویزیت پزشک عمومی، زنان و زایمان، قلب و عروق، چشم‌پزشکی و همچنین تست‌های غربالگری و تشخیصی بیماری‌های شایع پرداختند.
همچنین در کنار کادر پزشکی گروه جهادی «افق مهربانی» برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای خردسالان و کودکان منطقه اجرا کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha